TWILIGHT

Altså jag har aldrig vart den typen som sätter mig ner och läser för nöjets skulle men min bror han har alltid älskat att läsa, så han har hur mycket böcker som helst. Men ialla fall när jag hade sett Twilight på film så blev jag helt förälskad & jag kunde verkligen inte sluta titta på filmen och så började min bror köpa hem alla böckerna, så nu har han alla 4 böckerna, själv har han redan läst klart alla och tro det eller ej men jag är på 3:dje boken, jag som aldrig brukar läsa är helt förtrollad, och varje gång jag sätter mig ner i lugn och ro för att läsa så läser jag oftast 80-100 sidor, det är helt sjukt. Men det är härligt också, så nu har jag läst
Första boken
"Om jag kunde drömma"
Andra boken "När jag hör din röst"
Jag har nyss börjat på tredje boken "Ljudet av ditt hjärta"
Och sen är det bara fjärde boken kvar "Så länge vi båda andas"

Rekomenderar verkligen för er som inte har läst dom att göra det!

FASEN OCKSÅ..

Mamma och resten av familjen ville ju såklart titta på Allsång på skansen idag så det blev inget "Paris hilton´s my new BFF" för mig idag, daamn! Måste kolla reprisen nu :)
PUSS

SOMMARLÅTARNA!

Haha, härliga låtar det här som vi har cyklat runt och lyssnat på hela helgen, vet att en del är gammla, men så härliga! :)



VARBERG

Jag har ju stuga i Varberg där jag har spenderat välldigt mycket tid det sista, hela förra helgen + lite till och sen från i Onsdags till Söndags men nu är jag hemma igen, känner att jag vill vara hemma lite innan jag drar till Spanien om ca1 vecka :) Varberg har ialla fall varit toppen och jag har lärt känna så otroligt mycket nytt folk. För det mesta har jag och min kusin umgåtts, riktigt trevligt, vi har så mycket gemensamt :)

Vad har ni för er på sommarlovet då?


Billder från varberg


PUSS

I'M BACK..?

Har funderat på att börja blogga lite mer i denna bloggen faktiskt, fast jag vet inte riktigt än, får se hur mycket lust & tid jag har med det.
Puss så länge

DAGENS LÅT

Elr ja, tänkte lägga in lite låtar jag har lyssnat på det sista :)








 





älskar texten i den sista;
Me and my heart we got issues,
Don't know if I should hate you or miss you,
Damn, I wish that I could resist you,
Can't decide if I should leave you or kiss you.
Me and my heart we got issues, issues, issues.
We got issues, issues, issues.

Sjukt olika låtar men detta är vad som spelas för det mesta jsut nu, elr ja ngr låtar till spela välldigt mkt också, men detta får ni nöja er med :)

BLOGGEN

Nu är det såhär att jag har verkligen inte haft tid att blogga här har haft massa annat för mig men nu är det ju sommarlov så vem vet jag kanske kommer att uppdatera ibalnd men det är så att jag & tess (en komis) har startat en blogg tillsammans, den får ni dock ta och leta upp själva;)
Nu ska jag kolla på film eller något, vi hörs.
PUSS


TACK

Ett stort tack till Karin som gjorde denna otroligt fina header till mig


RSS 2.0